17/11/2022

Finalitza el curs d’Iniciació a l’electricitat, llauneria i instal·lacions de plaques solars

El curs de 100 hores de durada i organitzat per l'OPE, ha estat impartit per l’empresa manlleuenca Telra New

La setmana passada va finalitzar el curs Iniciació a l’electricitat, llauneria i instal·lacions de plaques solars. Una formació organitzada per l’OPE que ha dotat als 15  estudiants que enguany hi han participat amb un certificat d’aprofitament que valida la formació teòrica i pràctica que han realitzat.

El curs l’han impartit els formadors de l’empresa manlleuenca Telra New i durant les 100 hores que ha durat el curs, els estudiants s’han format en  matèria de prevenció de riscos laborals fora de l’obra donant contingut a treballs de mecànica; manteniment i reparacions de màquines, equips industrials i equips electromecànics d’acord amb el conveni del metall; han rebut formació per capacitar-se en treballs de llauneria i climatitzacions; formació en electricitat i en ús d’eines específiques i també s’han format en conceptes bàsics d'instal·lacions contra incendis i instal·lacions fotovoltaiques. A més, s’ha completat aquesta formació amb 9 hores destinades a la capacitació en telecomunicacions.

La professió d’electricista és una de les més demandades i amb més manca de professionals en el mercat, per això amb aquest curs, l’Oficina de Promoció Econòmica garanteix que els estudiants obtinguin les nocions bàsiques perquè puguin iniciar la seva trajectòria laboral en aquest sector.

 

Imagen2.jpg

Imatges relacionades

  • Imagen1.jpg

Comparteix