9/11/2022

L’OPE Manlleu comença la seva col·laboració amb ASENCAT, una associació d’empresaris sèniors jubilats que ofereix la seva expertesa de forma altruista.

El passat 4 de novembre va tenir lloc una trobada amb representants d’ASENCAT, serveis tècnics de la OPE i el regidors David Bosch (Indústria) i Eudald Sellarès (Promoció Econòmica) al Lab.Manlleu per donar a conèixer l’associació, així com els seu catàleg de serveis i encaix arran del conveni de col·laboració entre les dues parts.

ASENCAT, Associació Sèniors de Catalunya per a l’Orientació del Talent Emprenedor, és una entitat sense ànim de lucre que ofereix serveis d’assessoria, acompanyament, formació i consultoria a projectes empresarials i d’emprenedoria. Aquests serveis s’articulen a través de l’experiència i expertesa empresarial dels seus socis, formats per empresaris, directius o responsables d’empreses voluntaris i en la seva majoria, jubilats o retirats.

Per l’Ajuntament de Manlleu suposa una oportunitat poder comptar amb aquest recurs, ja que complementa i potencia els serveis ja existents en matèria d’emprenedoria i empresa. Des dels serveis tècnics de la OPE ja s’està treballant per incloure el valor afegit que suposa comptar amb aquests experts i expertes als serveis en actiu propis de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica.

Tot i comptar amb seus i socis per a tot el territori, la col·laboració amb les persones i empreses de Manlleu es durà a terme per sèniors de la comarca i la seu osonenca ubicada a El Sucre de Vic, tot i que comptarà amb el suport de tota l’estructura, en cas de precisar coneixements o expertesa en àmbits que desconeixin els socis d’ASENCAT de major proximitat.

Actualment ASENCAT dona resposta a diferents projectes a nivell d’Osona i té la voluntat d’estendre el seu servei a emprenedors i empreses d’Osona, sobretot dins de l’àrea d’influència de la ciutat de Manlleu, arran de la recent firma de conveni i la motivació dels socis d’ASENCAT ubicats a la comarca que ens van visitar.  

Degut a la naturalesa i vocació de l’entitat, ens van transmetre en tot moment el seu caràcter voluntari i desinteressat, així com les ganes d’ampliar el seu número de socis o si més no, de col·laboradors en el seu projecte.

Per l’orientació o consultoria de projectes d’emprenedoria, per acompanyament o assessorament a petits empresaris, comerços, despatxos professionals, etc, .. us seguiu posant en contacte amb

OPE MANLLEU

empresa@manlleu.cat

Telf 937827161

IMG-20220208-WA0006.jpg

Comparteix