4/11/2022

Convocatòria nou programa “TU+1” - Treballadors autònoms

El Departament d’Empresa i Treball ha obert la convocatòria del nou programa “TU+1”, que subvenciona la contractació indefinida d’una persona treballadora per part de les persones treballadores autònomes que no tinguin cap assalariat al seu càrrec.

L’objectiu d’aquest ajut és doble: d’una banda, donar suport al creixement dels negocis i projectes professionals més petits, aquells de persones treballadores autònomes que tenen suficient activitat però no s’atreveixen a fer el pas de contractar algú; i d’altra banda, fomentar la contractació indefinida de persones en situació de desocupació.

El Departament destina a aquest programa 9.950.000 euros i l’import de l’ajut serà de 18.325 euros per finançar la contractació d’una persona desocupada durant un any. El contracte de treball objecte de la subvenció ha de ser indefinit i per a una jornada igual o superior al 50%, i la durada mínima de permanència de la contractació per percebre l’ajut haurà de ser de 18 mesos. El contracte s’ha de fer en el termini de dos mesos des de l’endemà de l’atorgament.

Poden sol·licitar l’ajut del programa “TU+1” tant les persones treballadores autònomes com les societats limitades unipersonals que no tinguin persones contractades al seu càrrec en el moment de presentar la sol·licitud ni durant els sis mesos anteriors.

Les sol·licituds es poden realitzar ja des del dia 28 d’octubre a les 9 hores i fins al dia 11 de novembre a les 15 hores.

pexels-mikhail-nilov-8730982.jpg

Enllaços relacionats

Comparteix