21/10/2020

Noves mesures COVID-19 per a comerços 24/7

Ahir es va publicar una nova ordre de mesures que afecten els comerços d'obertura les 24 h i altres establiments, així com a la formació que es fa en Centres Cívics

S’han aprovat una sèrie de mesures per frenar la desescalada de la COVID-19 al nostre país. Un dels últims afectats són els comerços que obren les 24h, botigues de conveniència, establiments comercials annexos a gasolineres, establiments de menys de 300 m² de superfície de venda i establiments comercials ubicats en municipis turístics. Aquests hauran de tancar de 10 de la nit a 7 del matí.

També se suspèn l’obertura dels equipaments cívics excepte: centres oberts, serveis de caràcter socioeducatiu, activitats amb interès per a persones vulnerables i activitats (fins i tot per gent gran) que suposin un servei terapèutic (podologia, perruqueria...). Tot el que no sigui estrictament necessari s’haurà  d’anul·lar i també activitats culturals i tallers (tot i estar contemplades a plans sectorials).

D’altra banda, una modificació de l’anterior resolució permetrà a les àrees de servei d’autopistes i altres vies seguir prestant servei de restauració en modalitat d’entrega però sense fer ús d’espais de restauració.

En cas de dubte, trobareu informació detallada a la documentació adjunta i podeu adreçar-vos a l’OPE Empresa: empresa@manlleu.cat

closed covid.jpg

Comparteix