28/10/2022

GasN2itrogen i Neurekalab guanyen els Premis Innovat 2022

GasN2itrogen s’endú els 20.000 euros de premi de la categoria Empresa Avança i Neurekalab els 12.000 euros de la categoria Empresa Jove. Enguany s’ha atorgat també dos accèssits valorats en 5.000 euros, que han estat per Fundació Tac Osona i Cooperativa + 65

Les empreses guanyadores de la 8a edició dels Premis Innovacat han estat GasN2itrogen en la categoria Empresa Avança (iniciatives de més de cinc anys), amb una dotació de 20.000 euros, i Neurekalab en la categoria Empresa Jove (fins a cinc anys), amb una dotació de 12.000 euros. Enguany, com a novetat, es va afegir la possibilitat d’atorgar dos accèssits de 5.000 euros per a cada una de les categories. Aquests han estat per a la Fundació Tac Osona i la Cooperativa + 65.

També es va premiar a cinc de les empreses participants amb un Assessorament empresarial de 20 hores. Aquest consisteix en un acompanyament per part d’una persona o empresa amb expertesa en l’àmbit que les empreses guanyadores vulguin millorar. Les empreses guanyadores d’aquest assessorament són Adorno, Horta Ferments, Kompini, Pepeta Vilaró i Valerdat.

El lliurament de premis es va fer dijous al vespre en una gala a la Colònia Rusiñol presentada per la periodista Cristina Puig. Durant l’acte es va fer una petita taula rodona on van participar Joan Font, de Grup Bonpreu, empresa patrocinadora dels premis i els membres del jurat Genís Roca i Elisenda Tarrats. A continuació es van anunciar els guanyadors i van cloure l’acte els parlaments d’Àlex Garrido, alcalde de Manlleu, i Montse Barniol, delegada del govern de la Generalitat a la Catalunya Central. Per últim es va servir un refrigeri per a totes les persones assistents a càrrec d’empreses de proximitat.

Al canal de Youtube de l’Ajuntament de Manlleu es poden veure els vídeos projectats dels finalistes als premis per cada una de les categories.

Enllaç llista de reproducció Premis Innovacat

 

Pròximament, es publicaran també els vídeos de l’acte de presentació de projectes davant del jurat que va tenir lloc el 13 d’octubre i el vídeo del lliurament de premis.

Els Premis Innovacat són una iniciativa bianual organitzada amb la col·laboració entre l’OPE Manlleu i diverses empreses osonenques que aposten per potenciar i dinamitzar el teixit econòmic i productiu del nostre territori i alhora per premiar la innovació empresarial. En aquesta edició han estat Casa Tarradellas, Esbelt, Girbau, Grup Bonpreu, Isern i Seidor.

Els Premis Innovacat 2022 han recuperat la imatge i el concepte de la campanya de l’edició 2020, que no es va poder celebrar a causa de la pandèmia de Covid-19. Enguany s’han presentat 34 projectes, dels quals s’han seleccionat 32: 15 han optat al premi Empresa Jove i 17 al d’Empresa Avança.

Innovacat 22 foto família.jpg

Imatges relacionades

 • Innovacat 22 presentacio.JPG
 • Innovacat 22 sala 2.JPG
 • Innovacat 22 debat 2.JPG
 • Innovacat 22 assessoraments.JPG
 • Innovacat 22 neurekalab.JPG
 • Innovacat 22 neurekalab3.JPG
 • Innovacat gasn2itrogen2.JPG
 • Innovacat gasn2itrogen.JPG
 • Innovacat 22 Accessits.JPG
 • Innovacat 22 +65.JPG
 • Innovacat 22 Tac Osona.JPG

Comparteix