INICI / Actualitat

20/10/2022

Recta final dels premis Innovacat 2022

Els Premis Innovacat estan organitzats per l’Ajuntament de Manlleu i les empreses Casa Tarradellas, Esbelt, Girbau, Grup Bon Preu, Isern i Seidor

Les 32 empreses participants en la 8a edició dels premis Innovacat van presentar dijous els seus projectes davant del jurat. Aquest és l’últim acte abans del lliurament de premis que es farà en una gala el dijous 27 d’octubre.

Enguany hi ha 15 empreses que opten al premi Empresa Jove i 17 a la d’Empresa Avança.

  • Premi Empresa Jove: premi a l’empresa innovadora de fins a 5 anys d’activitat amb una dotació econòmica de 12.000 euros.
  • Premi Empresa Avança: premi a l’empresa de més de 5 anys d’activitat que destaqui per la seva trajectòria i capacitat d’adaptació als canvis i a les noves oportunitats, amb una dotació econòmica de 20.000 euros.

 

Enguany, com a novetat, el jurat es reserva el dret d’atorgar dos accèssits, un per a cada categoria, valorats en 5.000 euros cadascun.

Les presentacions dels projectes, un any més, s’han fet a l’Espai Rusiñol de Manlleu, en una jornada en què s’han presentat tots els projectes i on el jurat ha fet la seva deliberació. Les persones del jurat ja disposaven des de fa dies de material sobre cada projecte gràcies a la memòria que les empreses participants elaboren per participar en els premis.

Properament, es podran veure les presentacions de projectes al canal de Youtube de l’Ajuntament de Manlleu.

innova0.jpg

Imatges relacionades

  • innova2.jpg
  • innova1.jpg

Comparteix