21/10/2020

Comença un cicle de xerrades i tallers per impulsar la tecnologia 4.0 a Manlleu

La primera sessió tindrà lloc el 29 d’octubre a les sis de la tarda en format telemàtic.

Per accedir-hi us podeu inscriure accedint al següent enllaç.

La transformació digital és una realitat no sempre coneguda en tot el seu abast. La situació de pandèmia ha accelerat aquest canvi i ens ha forçat a adaptar-nos-hi tant en la forma de viure i consumir com en la de treballar i produir. Segurament moltes empreses han sentit a parlar de robots, de sensors o d’automatització, però tenen dubtes sobre les funcionalitats que poden tenir aquestes tecnologies i els avantatges que podem obtenir-ne.

En aquest sentit, Manlleu Quatre i l’Ajuntament de Manlleu engeguen un cicle de xerrades i tallers pot donar a conèixer l’aplicabilitat de les tecnologies en el sector empresarial i els beneficis de la seva implantació. Eines de transformació digital com el CRM o l’RP, fabricació additiva o la robòtica són algunes de les tecnologies que es presentaran i sobre les quals serà possible tenir informació molt pràctica per saber com i quan es poden aplicar a les empreses.

En aquesta aposta pel 4.0, es comptarà amb experts del sector i amb professionals que, de primera mà, podran explicar com han viscut aquesta transformació digital a la seva empresa i els beneficis que els ha aportat. 

Les accions formatives estan adreçades a totes les empreses que vulguin conèixer les possibilitats que les noves tecnologies ofereixen i els beneficis que se’n deriven com l’augment de l’eficiència, la reducció de riscos laborals o la competitivitat.

En funció de la temàtics les sessions es desenvoluparan en format virtual o presencial (respectant les mesures de seguretat sanitària) .

 

La primera sessió tindrà lloc el 29 d’octubre a les 18 h, en format telemàtic. Per accedir-hi us podeu inscriure accedint a l'enllaç que trobareu al peu de la notícia o bé podeu escriure un correu a electrònic a info@manlleuquatre.cat.

 

photos-hobby-dRMQiAubdws-unsplash.jpg

Enllaços relacionats

Comparteix