INICI / Actualitat

23/9/2022

Subvencions a la mobilitat de creadors en els àmbits de l'audiovisual, les arts escèniques i la música

S’obre el termini de presentació de sol·licituds per a la mobilitat de creadors en els àmbits de l’audiovisual, les arts escèniques i la música

Les sol·licituds pels ajuts a la mobilitat de creadors en els àmbits de l'audiovisual, les arts escèniques i la música es podran presentar a través del tràmit de la seu electrònica de l’Institut Ramon Llull a partir del 21 de setembre i fins al 5 d’octubre per a activitats que hagin tingut lloc entre l’1 octubre del 2021 i el 30 setembre del 2022.

Del 21 de setembre i fins al 5 d’octubre s’obre el termini de presentació de les sol·licituds de la convocatòria ajuts per a la mobilitat de creadors en els àmbits de l'audiovisual, les arts escèniques i la música en les següents modalitats:

-L'assistència del/de la creador/a a l'estrena de la seva obra, tan presencial com virtual, en l'àmbit de les arts escèniques i la música.

-La presentació d'una obra audiovisual en el marc de festivals i mostres (fins a dues persones com a màxim de l'equip artístic).

-L'assistència de les persones nominades i/o premiades al lliurament de premis en l'àmbit de l'audiovisual, les arts escèniques i la música (fins a dues persones com a màxim de l'equip artístic).

Poden ser beneficiàries d’aquestes subvencions tant les persones físiques com jurídiques.

Es consideren despeses subvencionables les corresponents als desplaçaments i transport de càrrega que no hagin estat assumides per un tercer i s’ha de presentar una única sol·licitud per artista independentment del nombre de viatges pels quals es demani la subvenció.

 

 

mobilitat_arts.jpg

Comparteix