INICI / Actualitat

16/9/2022

Espais disponibles al Mercat Municipal de Manlleu

Tens una idea de negoci i busques un espai per a dur-la a terme? T'agradaria tenir el teu propi negoci al Mercat Municipal de Manlleu?

Actualment, hi ha quatre espais disponibles al Mercat Municipal de Manlleu:

La parada número 13 amb una superfície de 8,57 m2. Antiga Herboristaria – Herbes o varis. Tot a Punt Per obrir.

mercat 13.jpg

Parada número 15 de 17,22 m2. Antiga Can Rita ( Carns) - Tot a Punt Per obrir

mercat 15.jpg

 

Parada número 7.2, de 14,49 m2. Antiga Povedano Lowcost (Peix) – Per reformar o adaptar

mercat 7.2.jpg

 

Parada número 16 amb una superfície de 13,37 m2. Antiga Anna- Sonia (Polleria) - Tot a Punt Per obrir

mercat 16.jpg

 

Totes es poden adaptar al teu negoci i si vols continuar amb l'existent, ho tens tot a punt. Si estàs interessat en algun d'aquests espais, l'ajuntament et proporcionarà tota la informació dels drets de les concessions administratives d'ocupació d'aquestes parades i també, si s'escau, el canvi d'activitat o article de venda, prèvia sol·licitud a l'ajuntament i a l'Associació de Comerciants del Mercat.
Les parades i locals del mercat municipal s'adjudiquen, habitualment, mitjançant concurs públic en què s'atorga una concessió administrativa per un determinat període de temps i un preu fixat al plec de clàusules. L'objecte d'aquesta concessió és l'explotació de l'espai i no la seva titularitat que és conservada per l'Ajuntament.
Per a més informació posa't en contacte amb el servei d'empresa de l'Oficina de Promoció Econòmica al telèfon 93 851 50 22 o bé al correu empresa@manlleu.cat i et donarem tots els detalls.

mercat 7.2.jpg

Comparteix