INICI / Actualitat

30/8/2022

Escenaris de futur en l’àmbit del manufacturing: Disrupcions i tendències

ACCIÓ organitza una sessió en línia dimarts dia 13 de setembre del 2022 de 15.30 h a 16.30 h per conèixer el futur de la fabricació i de la indústria: tecnologies que s’estan aplicant, nous models de negoci, noves tendències, entre d'altres.

Connecta't a aquesta sessió per conèixer el futur de la fabricació i de la indústria: tecnologies que s’estan aplicant, nous models de negoci, noves tendències, entre d'altres. T'interessa si ets una empresa industrial amb l’objectiu de definir els teus reptes de futur en l’àmbit de la fabricació

Coneixeràs un expert internacional en l’àmbit, i podràs descobrir les disrupcions que s'estan duent a terme en aquest sector en diferents països i les oportunitats que això genera. Parlaran de 5G, Edge Computing, Predictive solutions, Digital Twins/Extended Reality, Robots/Cobots, Web3 & Blockchain i d’altres tecnologies.

També t'informaran del Disruptour the Future of Manufacturing, una activitat que es durà a terme del 24 d’octubre a l’11 de novembre, en què t’acompanyaran per generar reptes d’RD i innovació perquè després puguis presentar a línies d’ajuts. Rebràs feedback directe d’experts i coneixeràs altres empreses que treballen en aquest mateix àmbit d’interès. Aquesta actuació inclou un bootcamp presencial el 7 d’octubre amb places limitades.

AGENDA

15.30 h – Benvinguda

Ana Simon, Mànager de Disrupció i Connexió Internacional, ACCIÓ
15.35 h – Escenaris de futur en l’àmbit del Manufacturing

Wolfgang Merkt, Robotics Researcher a la University of Oxford i Consultor de Transformació Digital i tecnologies disruptives
16.00 h – Disrupcions en l’àmbit del Manufacturing en diferents ecosistemes

Oficines Exteriors d’ACCIÓ
16.15 h – Presentació de l’ExO Bootcamp i Disruptour the Future Manufacturing

Matthias Schneider, Transformation Catalyst i Disruptive innovation
Marc Gràcia, consultor sènior de Disrupció, ACCIÓ
16.25 h – Torn de preguntes

16.30 h – Fi de la sessió

La sessió es durà a terme en català i anglès.

Si vols avançar-te al futur, no et pots perdre aquesta sessió!

Noves tendències.png

Enllaços relacionats

Comparteix