INICI / Actualitat

3/8/2022

Convocatòria del Kit Digital per a pimes d’entre 3 i menys de 10 persones ocupades

S’ha publicat la convocatòria d’ajuts destinats a la digitalització d'empreses del Segment II (entre 3 i menys de 10 empleats), finançats pel Next Generation EU (Programa Kit Digital).

Termini de presentació de sol·licituds: dotze (12) mesos, computats des del 2 de setembre de 2022 a les 11.00 hores fins al 2 de setembre de 2023 a les 11.00 hores. 

Aquests ajuts són en forma de “bo digital”, és a dir, subvencions directes, atorgades mitjançant el procediment de concurrència no competitiva, que consistiran en disposicions dineràries destinades a finançar l'adopció de solucions de digitalització disponibles al mercat les referències de les quals es trobin accessibles al Catàleg de Solucions de Digitalització del Programa Kit Digital.

Després de la concessió de la subvenció, i per poder exercir el dret de cobrament de la subvenció concedida (bo digital), que no serà efectiu fins a la correcta justificació de la subvenció, el beneficiari haurà de seleccionar i contractar la solució o solucions de digitalització que desitgi adoptar entre les disponibles al Catàleg de Solucions de Digitalització del Programa. 

Persones beneficiàries: petites empreses, microempreses i persones en situació d'autoocupació, el domicili fiscal de les quals estigui ubicat en territori espanyol, compreses al Segment II: Petites empreses o Microempreses entre 3 i menys de 10 empleats. 

Kit Digital

Kit Digital

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

Comparteix