INICI / Actualitat

1/8/2022

Finalitzen les pràctiques de la nova promoció formada en Atenció Sociosanitària

Finalitza el curs d'Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials amb la realització de les pràctiques externes.

El passat mes de juny van finalitzar les pràctiques de l’alumnat del curs d’Atenció Sociosanitària que s’ha ofert novament des de l’OPE i dins el Centre de Formació en Serveis a la Comunitat.

La formació es van iniciar a principis de gener d’aquest any i els participants, després de rebre la formació teòrica i pràctica a les aules de l’INS Antoni Pous i Argila han realitzat pràctiques externes per aprofundir en els coneixements adquirits a través d’estades a diverses residències i centres assistencials de la comarca.

11 persones han pogut obtenir la titulació oficial per accedir a les ocupacions d’auxiliars d’ajuda a domicili, assistents i cuidadors de persones grans o amb discapacitat, cuidadors de persones dependents en institucions o gerocultors.

Després de la formació alguns dels alumnes ja han estat contractats per la mateixa empresa on han fet les pràctiques o bé en d’altres del territori i la resta s’espera que puguin trobar feina en els propers mesos.

La previsió és tornar a oferir a finals d’aquest mateix any i novament des de l’OPE aquesta mateixa formació que permet obtenir la titulació oficial de Certificat de Professionalitat.

Les persones interessades en formar-se en aquest àmbit poden fer ja la preinscripció a la web www.manlleu.cat o bé a través del 93.851.50.22 o  enviant un whatsapp al 679.40.53.64.

 

 

 

pràctica aula 3.jpg

Comparteix