INICI / Actualitat

20/7/2022

Programa CREACTIVES. El programa d'emprenedoria femenina creativa

Des de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona i l’Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social del Lab Bonnemaison us presentem un projecte innovador per a l'emprenedoria femenina creativa.

CREACTIVES és un programa pioner dins l’àmbit de l’emprenedoria CREATIVA que neix amb el propòsit que els projectes liderats per dones creadores, siguin sostenibles i alineats amb el seu benestar. 

Es tracta d’un programa gratuït online estructurat en sessions formatives i mentories grupals per al creixement empresarial i desenvolupament personal del nucli de dones creadores de la província de Barcelona. 

L'objectiu principal del programa és posar al seu servei tot el coneixement i experiència de tres esferes essencials per a la sostenibilitat dels seus projectes.

Aquestes tres esferes són:

  • model de negoci i comunicació
  • cicle vital aplicat a la salut i la planificació
  • autoconeixement  i autogestió

Aquest programa adreçat a 35 dones creadores de producte físic de la província de Barcelona, iniciarà les inscripcions durant el mes de setembre i té per objectiu donar suport al col·lectiu de negocis creatius i amb perspectiva de gènere.

Creactives.png

Imatges relacionades

  • Esferes programa Creactives
  • DIBALAB

Enllaços relacionats

Comparteix