4/7/2022

Inauguració de la nova botiga de Fustmun

L'empresa ha obert un nou espai a Manlleu

Fustmun ha inaugurat un nou espai a Manlleu. L'obertura de la botiga de l'Avinguda de Roma, 197, representa un pas integral per l'Empresa ja que hi haurà representada la nova marca de cuines MUNCOOK, i una àmplia gamma de mobles, llits, armaris, matalassos per poder equipar qualsevol classe d'habitatge.

L'Empresa Fustmun, fundada el 1995, és una fusteria de Manlleu que treballa tots els estils de la fusta amb un equip de disseny, fabricació i muntatge propis. Pot dissenyar des de pisos, cases, apartaments, locals comercials i tot el que sigui relatiu al món de la fusta. Els treballs per a clients particulars continuen sent molt importants per l'Empresa, amb l'objectiu de ser el seu fuster de proximitat.

En la creació, transformació i rehabilitació de locals comercials, Fustmun ofereix tant el servei de fusteria com l'assessorament per desenvolupar les seves idees, i fa projectes integrals, actuant conjuntament amb altres instal·ladors. Fustmun disposa d'un equip humà especialitzat a aportar tota mena de projectes i solucions, tant en l'àmbit tècnic com del disseny.

fustmun.jpg

Comparteix