22/6/2022

Entrega de premis de la tercera edició dels premis EducaEmprèn Osona

Els premis, convocats pels serveis d’emprenedoria d’Osona, promouen l’esperit emprenedor, innovador i creatiu dels alumnes de la comarca

El divendres 17 de juny es va celebrar a Vic el lliurament dels xecs-regal als premiats en la tercera edició dels premis EducaEmprèn Osona 2022. Els premis, creats i organitzats conjuntament amb tots els serveis d'emprenedoria de la comarca d'Osona, volen motivar i promoure l'esperit emprenedor, innovador i creatiu de l'alumnat de secundària, batxillerat, FP i universitat, mitjançant el reconeixement públic de projectes emprenedors. ​
La proclamació dels premiats s'ha realitzat després de l'exposició dels projectes dels equips finalistes de cada categoria. En total han estat sis els equips finalistes, ja que la Categoria A s'ha declarat deserta, donat que els projectes presentats no han assolit la puntuació mínima.
Els equips finalistes de la categoria B, dirigida a estudiants de batxillerat i CFGM, han estat els següents: Identfilm App de l'Institut les Margues de Calldentes, Ofertalert, també de l'Institut les Margues de Calldetenes i el projecte Capgira de l'Institut de Vic.
De la categoria C, dirigida a estudiants de CFGS i universitaris, els projectes finalistes, han estat: Debos Design de l'Escola d'Art i Disseny de Vic, Whitelab de l'Institut de Vic i Iot Aplicat a l'agricultura 4.0 també de l'Institut de Vic.
Els projectes premiats han estat els següents:
IDENTFILM: Un projecte de Pau Bardolet Pons, Jan Molist Badia, Gil Oliveres Pou i Pol Soldevila Sala de l'Institut les Margues de Calldetenes. Identfilm App, és una aplicació dedicada al sector cinematogràfic, que et permet identificar pel·lícules i sèries a través d'una seqüència de fotogrames. Aquest projecte ha destacat per ser innovador i per l'aplicació tecnològica.
CAPGIRA: Un projecte de Georgina Terribas de l'Institut de Vic. Capgira és un espectacle de dansa acrobàtica entre arbres que té per objectiu reconnectar les persones amb la naturalesa. Aquest projecte destaca per la seva basant social i per la innovació en l'abordatge de la problemàtica plantejada.
DEBOS DESIGN: Un projecte de Laia Mas Juncà i Júlia Vidal Dols de l'Escola d'Art i Disseny de Vic. Debos Design és un estudi de disseny sostenible d'espai interior amb la finalitat de millorar-los a través dels materials sostenibles i solucionar els problemes de les persones altament sensibles als químics. Aquest projecte ha destacat per la innovació en el disseny d'interiors i la incorporació de solucions alineades amb els ODS.
L'acte s'ha tancat amb un reconeixement als centres participants agraint-los la seva implicació i dedicació amb la tercera edició dels Premis EducaEmprèn Osona 2022.

1.jpg

Imatges relacionades

  • 3.jpg
  • 2.jpg

Comparteix