7/10/2020

L'OPE Empresa trasllada els seus serveis al Lab Manlleu

Tota l'atenció a empreses i persones emprenedores es farà a l'espai de Coworking i es recomana demanar cita prèvia

Des d'aquesta setmana l'Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica ha fet un canvi per tal d'adaptar l'organització de personal a les noves restriccions que la pandèmia de COVID-19 està provocant. Així, per tal de reduir les persones que treballen en un mateix edifici, el personal de l'OPE Empresa, Fires i Mercats i Emprenedoria es traslladaran al Lab Manlleu, l'espai de Coworking.

L'Edifici de Can Puget seguirà oferint atenció dels serveis d'Esports, Educació, Participació, Cultura Formació i els Mitjans de Comunicació, així com el treball administratiu de l'Àrea. L'equip d'Ocupació seguirà treballant i fent atenció també a l'edifici Can Puget.

Pel que fa a tots els serveis d'empresa, aquests es desplacen al Lab Manlleu, al C/Prior Tarafa, a l'antiga biblioteca de Gràcia. Es recomana que aquelles persones i empreses interessades en reunir-se amb alguna de les tècniques concreti abans una hora d'atenció a través del correu empresa@manlleu.cat o bé trucant al Lab Manlleu: 93 782 71 61.

 

 

 

Lab Manlleu

Lab Manlleu

Comparteix