10/6/2022

Premis Nacionals de Comerç i Establiments Centenaris.

S’aproven les bases reguladores dels Premis Nacionals de Comerç de la Generalitat de Catalunya i dels Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris de la Generalitat de Catalunya.

 

Els Premis Nacionals de Comerç de la Generalitat de Catalunya tenen com a objectiu distingir les persones físiques o jurídiques amb establiment operatiu a Catalunya, les entitats de l'àmbit del comerç que les representen a nivell territorial o sectorial i els ens públics que hagin destacat per la seva iniciativa comercial i que, per la seva trajectòria, la seva innovació i adaptabilitat, contribueixen de manera més rellevant al prestigi del comerç, particularment del comerç urbà de proximitat.

D'altra banda, s'escau donar un tractament diferenciat als establiments comercials amb 100 i més anys i 150 anys o més d'història, atès que el seu objectiu específic és el reconeixement d'una trajectòria de servei i atenció al públic, mitjançant l'adaptació contínua a l'evolució de les necessitats de la ciutadania.

S'estableixen 4 categories i uns reconeixements:

1 Premi Nacional de Comerç

2 Premi al Comerç més Innovador

3 Premi al Comerç més Sostenible

4 Premi a la Iniciativa Col·lectiva

5 Reconeixements a persones o empreses i entitats de prestigi del sector comercial.

Actualment pendent d’aprovació de la corresponent convocatòria. Per més informació, us podeu adreçar al servei d’empresa de l’OPE: al correu empresa@manlleu.cat o per telèfon al 93 782 71 61.

 

nrd-D6Tu_L3chLE-unsplash (1).jpg

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

Comparteix