1/6/2022

Inici de la nova recollida comercial i fi de recollida setmanal de cartó

Avui 1 de juny s'inicia la nova recollida comercial porta a porta, que en aquesta fase s'adreça a les empreses que generen més residus

Avui 1 de juny s'inicia la nova recollida comercial porta a porta, que en aquesta fase s'adreça a les empreses que generen més residus. Des del servei de Medi ambient s'han fet visites a aquestes empreses i se'ls ha proporcionat cubells específics per a les diferents fraccions (resta, multiproducte i orgànica depenent de cada cas).
Amb aquest nou sistema les empreses trauran els residus dins dels cubells propis seguint el calendari setmanal aprovat i, per tant, ja no faran ús dels contenidors del carrer.
Pel que fa al cartó, es podrà treure tres cops per setmana juntament amb els envasos (fracció multiproducte), per això s'aboleix la recollida de cartó comercial que es prestava un cop per setmana els dimecres al matí per part del servei de deixalleria municipal. L'últim dia d'aquest servei va ser el dimecres 25 de maig.
Es pot donar el cas que alguns comerços a qui no s'ha proporcionat contenidors (perquè generen pocs residus i entraran al nou sistema aquesta tardor coincidint amb la implantació en l'àmbit domèstic) fossin usuaris de la recollida de cartó comercial del dimecres. Aquells comerços que es trobin en aquesta situació i necessitin que continuïn fent la recollida, poden trucar al telèfon d'atenció 630 026 159.

 

contenidors.jpg

Comparteix