7/10/2020

Contractació de persones beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania a través del programa MAIS

Les empreses de Manlleu es poden beneficiar acollint persones en pràctiques no laborals o bé aprofitant els ajuts a la contractació que preveu el programa

A Manlleu s’ha iniciat el Programa de Mesures Actives d’Inserció Laboral per a persones destinatàries de la Renda Garantida de Ciutadania (MAIS). Aquest consisteix en la realització d’accions d’orientació laboral, suport a la recerca de feina, pràctiques no laborals a empreses, suport a la contractació i seguiment al lloc de treball.

Les empreses de Manlleu es poden beneficiar d’acollir persones en pràctiques no laborals: tenen l’oportunitat de conèixer com es desenvolupa una persona en un determinat lloc de treball sense haver de contractar-la ni assumir cap despesa econòmica.

D’altra banda, les empreses es poden beneficiar de la contractació de persones beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania (RGC). La contractació de persones participants al programa MAIS té uns incentius fiscals, beneficis administratius i ajuts a la contractació subjectes a les convocatòries anuals. Durant els tres primers mesos de la contractació es fa un seguiment per tal de garantir l´adaptació de la persona treballadora a l’empresa.

El programa MAIS està subvencionat per la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu destinat a la inserció laboral de persones perceptores de la Renda Garantida de Ciutadania (Antiga PIRMI). A Manlleu es porta a terme de la mà de la cooperativa d’iniciativa social GEDI, amb qui l’ajuntament hi col·labora.

Consulteu el díptic en PDF que trobareu a la documentació adjunta per a més informació. Les empreses interessades en beneficiar-se d’aquest programa poden adreçar-se directament a Gedi trucant al 690 300 128 o bé escrivint al correu antoni.jucla@gedi.org.

 

 

mais cover.JPG

mais cover.JPG

Documentació adjunta

Comparteix