1/6/2022

Empresa del mes: Pol·len Edicions sccl

Edició de llibres amb criteris de protecció del medi ambient, ecoedició.

La Mar Carrera és periodista i ecoeditora a la cooperativa Pol·len edicions, una de les iniciatives que formen part de la Xarxa d'iniciatives per l'Economia Social i Solidària d'Osona, l'alTERna't. Hem conversat amb ella per conèixer el seu projecte empresarial.

 

Activitat i evolució

Pol·len edicions va néixer el 2011 com a segell editorial d’una impremta verda de Barcelona, que aplicava criteris de protecció del medi ambient. El 2014 es va constituir com a cooperativa.  Van impulsar una llibreria a la ciutat de Barcelona, i el 2020 van decidir apostar exclusivament per la tasca editorial i la promoció de l’ecoedició.

 

Elements diferencials i valor afegit

Els principals elements que diferencien el seu projecte són la protecció del medi ambient i la producció local: ecoedició; l’Economia Social i Solidària, el pensament crític i la reivindicació d’autories locals.

 

Què aporta a Manlleu?

Pol·len Edicions contribueix a sumar al teixit cultural del municipi i la comarca i fa una aposta ferma per l’Economia Social i Solidària. A més d’enxarxar-se amb els agents culturals, també busca sumar cap a una cultura que els permeti imaginar mons millors i més justos.

 

Projectes de futur

Participen del nou projecte pel qual l’Ajuntament de Manlleu, el de Masies de Roda i de Roda de Ter s’hi han mostrat molt a favor: l’espai Can Grau Cardant Cultura. Aquest és un espai de suport a la producció i a la creació cultural (seu de l’empresa Anigami), que permetrà programar, donar espai per a produccions culturals i fins i tot, acollir residències artístiques. Podeu trobar més informació d’aquest projecte al web

www.cangrauanigami.cat.

 

Dades de contacte:

Adreça: Passeig del Puig, 10
Telèfon: 646 19 23 34
Correu electrònic: info@pol-len.cat
Web: https://pol-len.cat/

Instagram: https://www.instagram.com/pollen_edicions/

 

Pol·len

Pol·len

Imatges relacionades

  • Cooperativa Pol·len

Enllaços relacionats

Comparteix