INICI / Actualitat

28/4/2022

El programa Treball als Barris a Manlleu

El programa té l'objectiu, a través de la formació i l'ocupació, de millorar les oportunitats d'ocupabilitat de les persones en situació d'atur

El programa Treball als barris del SOC és un gran projecte sota els quals l'OPE desenvolupa diferents accions de formació i contractació per la ciutadania de Manlleu.

Dins del programa es fa la contractació a través de plans d'ocupació de diverses persones. Aquest any es compta amb cinc auxiliars administratives i set operaris i operàries de neteja. També es compta amb la figura d’un Coordinador que realitza tasques d’orientació i organització dels usuaris i els serveis.

 

Dimecres, al programa A Manlleu fem Xarxa de l'OPE Manlleu a Ràdio Manlleu vam conèixer el programa i el coordinador dels plans:

Des de l’OPE durant el mes de gener i el mes de març d’aquest any 2022, es van realitzar dues formacions, un curs d’operari/ària de neteja, i l’altre d’auxiliar administratiu d’atenció al públic. Aquestes formacions han permès que persones que estan en recerca de treball, persones que no han treballat massa o persones que estan estudiant, puguin treballar en Plans d’Ocupació, als serveis municipals de Manlleu. Aquests Plans d’Ocupació, tenen una durada de 6 mesos, concretament des del març fins al setembre del 2022.

 

Aquest programa té l’objectiu d’ajudar a persones que els costava buscar feina, ja sigui per falta de formació o d’experiència, i els ofereixen la possibilitat d’augmentar els coneixements teòrics i pràctics, per un cop acabat el pla d’ocupació, tinguin més fàcil la inserció laboral.

 

Persones contractades dins dels plans d'ocupació del programa

Persones contractades dins dels plans d'ocupació del programa

Imatges relacionades

  • tb1.jpg
  • tb3.jpg

Comparteix