INICI / Actualitat

7/4/2022

Consells de ciberseguretat per al comerç

Des de l'àrea de Comerç del CCAM s'ha organitzat la sessió formativa 'Consells de ciberseguretat per al comerç'

La sessió s'adreça a empreses de comerç amb poca experiència tecnològica en el comerç online i en l’ús de les xarxes socials. Es farà en línia el dilluns 25 d’abril d’11 a 12 h.

En  aquesta sessió, Manel Medina, director del Màster de ciberseguretat de la UPC School i coordinador de l’Oficina Tècnica de Formació de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, i Josep de la Casa, formador de formadors del Programa Internet Segura de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, parlaran de la campanya #NegoCibersegur i ens donaran consells i recursos bàsics per a mantenir l’entorn digital segur dels nostres negocis amb l’objectiu de millorar-ne la competitivitat i adaptació al nou entorn de consum  i necessitats dels consumidors.

Continguts:

  1. Protegir-se del programari maliciós: com es propaga el malware i concretament, el ransomware. Com podem fer-hi front i estar el màxim protegits.
  2. El valor de la informació: garantir la confidencialitat i privacitat en el negoci, com la gestió de la reputació del comerç escoltant les opinions expressades a xarxes socials és fonamental.
  3. Dispositius de feina segurs: la correcta gestió dels dispositius per a usos professionals i personals i com afrontar amb seguretat que els empleats usin els seus propis dispositius.
  4. Pèrdua de dades i continuïtat del negoci: com fer les còpies de seguretat i garantir la continuïtat en cas d’incident. Quins són plans de contingència que hem de tenir a punt si quelcom passa?
  5. Confiança digital: com la ciberseguretat és un element de confiança en el negoci, la que dipositem als proveïdors o l’oferta als clients: administrar un web segur, plataforma de comerç electrònic, segells de confiança, etc. són elements que sumen al comerç.

Ceiberseguretat per al comerç

Ceiberseguretat per al comerç

Enllaços relacionats

Comparteix