INICI / Actualitat

18/2/2020

Comença el 4t curs a Manlleu d'Atenció sociosanitària amb Certificat de Professionalitat

Per quart any consecutiu, des de l’OPE Manlleu s’ha apostat per oferir una nova edició de la formació d’Atenció Sociosanitària en el marc del Centre de Formació en Serveis a la Comunitat.

Per quart any consecutiu, des de l’OPE Manlleu s’ha apostat per oferir una nova edició de la formació d’Atenció Sociosanitària en el marc del Centre de Formació en Serveis a la Comunitat. Així es dona resposta a un sector amb alta demanda de personal qualificat i, per tant, es tracta d’una formació que suposa moltes oportunitats pe a les persones que cursen la titulació.

La formació, de 470 hores de durada, permet obtenir el Certificat de Professionalitat que capacita a les persones a treballar en diverses tasques del sector com gericultor/a, auxiliar d’ajuda a domicili, cuidador/a de persones amb dependència i/o discapacitat.

Enguany hi participaran 20 persones que es trobaven en situació d’atur. Després de rebre la formació teoricopràctica a les aules de l’INS Antoni Pous i Argila l’alumnat posarà en pràctica els coneixements adquirits a través d’estades a diverses residències i centres assistencials de la comarca.

L’objectiu és que, un cop obtinguin la titulació, puguin començar a treballar en una ocupació del sector.

El Centre de Formació en Serveis a la Comunitat de Manlleu és un centre integral especialitzat en l’àmbit sociosanitari, compost pel Consorci Hospitalari de Vic (Residència de Manlleu), La Fundació Assistencial d’Osona (FADO), l’Institut Antoni Pous, el Servei d’Ocupació de Catalunya i l’Ajuntament de Manlleu.

Un dels objectius del centre és el de potenciar la formació del sector, mitjançant l’oferta conjunta de cursos de formació reglada i ocupacional i facilitant l’acreditació de competències.

 

Curs sociosanitari

Curs sociosanitari

Imatges relacionades

  • Curs sociosanitari

Comparteix