INICI / Actualitat

29/3/2022

La Generalitat activa la nova línia d'ajuts per al sector de la restauració

L'Àrea d'Empresa i Treball ha obert convocatòria dels ajuts extraordinaris per als negocis de restauració afectats per la Covid-19

La Generalitat de Catalunya va publicar el dimarts, 29 de març, la RESOLUCIÓ per la qual es dona publicitat a les bases reguladores per a la concessió d'ajuts extraordinaris en l'àmbit de les activitats de restauració afectades econòmicament per la COVID-19. La convocatòria s'obre el 6 d'abril fins el 3 de maig o fins exhauriment del pressupost.

Objecte

Aquesta línia s’adreça a autònoms, i empreses que presten activitats de restauració, com bars, restaurants i cafeteries, inclosos els establiments situats dins de centres comercials o mercats municipals.

L'objecte d'aquestes bases és regular la concessió d'ajuts extraordinaris en l'àmbit de les activitats de restauració, amb la finalitat de reactivar i impulsar aquestes activitats davant de les mesures preses en les Resolucions de desembre i gener 2022, en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. Mesures que van afectar econòmicament a les activitats de restauració.

Quantia de l'ajut:

. Autònoms i microempreses (fins a 9 treballadores): 1.000 euros

. Petites empreses (de 10 a 49 treballadores): 5.000 euros

. Empreses (de 50 o més treballadores): 15.000 euros

El termini:

A partir de les 9:00 hores del dia 6 d'abril de 2022 i fins a les 14:00 hores del dia 3 de maig de 2022 o fins l'exhauriment del pressupost.

Procediment de sol·licitud i documentació
Les sol·licituds s'han de presentar segons el model normalitzat que està a disposició de les persones interessades a la seu corporativa de Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya (https://canalempresa.gencat.cat/ca/inici), a la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya http://ccam.gencat.cat/ca/inici a la pàgina web del Departament d'Empresa i Treball (https://empresa.gencat.cat/ca/inici/ ).
Les sol·licituds es presentaran per mitjans telemàtics, acompanyades de la documentació que preveuen les bases, si escau, a través del Canal Empresa 

 

Suport de l’OPE a la tramitació de sol·licitud de subvencions

Des de l’OPE seguim donant resposta al teixit empresarial de Manlleu i, en especial, pel que fa al suport a empreses, autònoms i persones treballadores a l’hora d’accedir a ajuts i subvencions per tal de fer front als efectes provocats per la pandèmia de Covid-19 al nostre país.

Per a més informació sobre aquestes o altres ajudes, contacteu amb el servei d'OPE Empresa a través del correu electrònic empresa@manlleu.cat o bé trucant al telèfon del Lab Manlleu: 937 82 71 61.

Restauració

Restauració

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

Comparteix