24/3/2022

Local Comercial lliure a la plaça Fra Bernadí

Local de dues plantes amb molta personalitat i amb un disseny que combina l'estil modern i el clàssic

Ets un comerç o empresa, i vols canviar a un local més gran i més cèntric? Vols emprendre un nou projecte i busques un local?

Aquesta és una gran oportunitat, un local amb molta personalitat, situat a la Plaça Fra Bernadí, número 20, amb 75 m2 i equipat amb parets d’obra vista, sostres amb bigues de fusta i terres de gres rústic, per gaudir d’un ambient molt acollidor.

Està equipat amb aire condicionat i calefacció, dos lavabos i tancaments de PVC i doble vidre.Es troba al centre de Manlleu, a la plaça, amb una ubicació extraordinària i un local conegut.

Cal tenir en compte també la seva situació molt propera a tots els serveis públics, com escoles, centres d’oci, transport públic, restaurants, bars, etc.

 

El preu del lloguer és de 600 € mensuals. Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb:

PROMAN Manlleu, Avda. de Roma, 83

Telèfons 93 851 21 00 / 600 574 781, al correu electrònic  info@proman.cat o a la web  www.proman.cat.

 

També podeu contactar amb el Servei d’Empresa de l’OPE, trucant al telèfon 93 782 71 61 o al correu electrònic empresa@manlleu.cat

 

 

Borsa de locals lliures

El Servei d’Empresa de l’OPE disposa d’un mapa específic amb la borsa de locals comercials lliures de Manlleu. Està inclòs dins del directori de Manlleu Empreses (manlleuempreses.com) i el trobareu sota el nom de Borsa de locals comercials lliures

Si disposeu d’un local comercial i voleu que s’inclogui dins de la borsa de locals de l’OPE, poseu-vos en contacte amb el Servei d’OPE Empresa  i us visitaran per conèixer les característiques de l’espai.

Local lliure a la plaça

Local lliure a la plaça

Imatges relacionades

  • Foto Fra Bernadi 20 Planta Baixa.jpg
  • Foto Fra Bernadi 20 Planta Baixa 2.jpg
  • Foto Fra Bernadi 20 1a Planta 2.jpg
  • Foto Fra Bernadi 20 1a Planta.jpg

Comparteix