1/3/2022

Empresa del mes: David Fajula

Projectes gràfics. Disseny web. Identitat corporativa i fotografia.

 

Activitat i evolució:

L'adjectiu que defineix a David Fajula és el de polifacètic: per destacar en diferents camps i tenir diverses aptituds i facetes dins el món de fotoperiodisme, disseny, fotografia, formació, etc. Col·labora en diversos mitjans de comunicació escrivint sobre el disseny gràfic aplicat a l’esport i també ho fa a Catalunya Ràdio (Els Viatgers de la Gran Anaconda) parlant de fotografia i viatges.

Com ell mateix explica a la seva pàgina web, www.davidfajula.com, va començar a treballar de dissenyador gràfic molt abans de saber què significaven aquestes paraules. Actualment pot realitzar totes les tasques emmarcades sota aquest paraigües: disseny de logotips, creació integral d’imatges corporatives, disseny i gestió de pàgines web i botigues d’e-commerce, impressió d’elements d’autopromoció per empreses i particulars, així com a formador de fotografia.

Els seus treballs com a fotògraf han estat publicats en diaris nacionals i internacionals de renom com el Vladivostok Times (Rússia) Slovenian American Times (EUA i Canadà) Metro, 24 h, Canoe (Québec), Norrköpings Tidningar (Suècia), Dnevni Avaz (Bòsnia i Hercegovina), Mundo Deportivo (Espanya) o Budaörsi Napló (Hongria) entre altres. A més, la seva llista de clients inclou universitats amb seu als Estats Units; Oregon, Princeton, West Virginia, Butler o Marquette, l’Ajuntament de Montreal, el Young People's Chorus of New York City (EUA), l’Institut de Ciències Fotòniques (The Institute of Photonic Sciences), l’editorial Rough Guides (Regne Unit), Visit Ljubljana (l’oficina de turisme de la capital d'Eslovènia) o Iggesund Paperboard (Suècia) entre altres institucions educatives, esportives i culturals.

És també autor del llibre Petjades del Ter (2018).

 

Elements diferenciadors: 

Dins del seu perfil creador sempre s'ha destacat per la innovació. Els cursos de fotografia que imparteix abarquen des de cursos d’iniciació, mig o avançat, de viatges, edició, creativitat fotogràfica, amb mòbil, fotografia esportiva, sortides fotogràfiques, conferències de creativitat etc.  Les TIC tampoc se li resisteixen portant xarxes socials, posicionament a cercadors, campanyes de màrqueting digital, social media manager... 

Que aporta a Manlleu:

A part d’aportar la seva professionalitat i elevar el reconegut prestigi ja existent entre els companys de professió de Manlleu i comarca, la seva implicació territorial l’ha portat a ser Vicepresident del Grup Fotogràfic Manlleu (2012-2018). També va impulsar la creació de l'Associació Fotogràfica del Voltreganès, l’Associació Fotogràfica de Ripoll i del Grup Fotogràfic Abadesses  on n'és el primer President.

 

Projectes de futur:

Seguir treballant de forma professional i créixer en aquest món que l’apassiona i que cada vegada s’expandeix més.  

 

  

Dades de contacte

www.davidfajula.com

686 511 000 | info@davidfajula.com
www.stock.davidfajula.com

www.davidfajula.blogspot.com


Linkedin: David Fajula Jufré
Twitter: @dfajula
Facebook: David Fajula Editorial Photography
Instagram: dfajula_photo

David Fajula amb Hannu Hautala a Manlleu al 2015, dins l'homenatge que el GFM va fer al fotògraf finlandès

David Fajula amb Hannu Hautala a Manlleu al 2015, dins l'homenatge que el GFM va fer al fotògraf finlandès

Comparteix