Responsable: Ferran Boi
Adreça: Mas l'Horta de Sant Martí Sescorts, l'Esquirol
Telf.: 646005732
info@ensoferments.cat | www.ensoferments.cat
Enso Ferments va iniciar la seva activitat el juny de 2021. El seu objectiu és donar valor a les diferents tècniques de fermentació de begudes i aliments. Estan ubicats en una masia a Sant Martí Sescorts des d'on cultiven la major part d'herbes i hortalisses que utilitzen en els seus prodcutes. Allà mateix hi tenen també l'obrador on realitzen les fermentacions i envasen els seus productes.
Ara mateix produeixen kombutxa, una beguda fermentada sense alcohol a base d'una infusió d'herbes aromàtiques, xucrut de col llombarda i kimchi, un fermentat d'origen asiàtic que consisteix en una barreja de verdures molt versàtil en tot tipus de cuines.
El que realment les diferència d'altres marques és que tots els seus productes son sense pasteuritzar ni filtrar, conservant així totes les seves propietats probiòtiques.