INICI / Actualitat

22/12/2021

Espai en traspàs al Mercat Municipal de Manlleu

Si ets una persona emprenedora i vols iniciar una activitat comercial de valor vinculada a productes d’alimentació de qualitat, aquesta és la teva oportunitat.

En aquests moments hi ha una parada activa al Mercat Municipal de Manlleu que es troba en traspàs per jubilació. Es tracta de la parada número 15, dedicada a xarcuteria i carnisseria, plats elaborats i embotits. Un negoci familiar obert fa més de 25 anys, especialitzat en la venda de carn de xai, cabrit, porc, vedella i poltre i amb una clientela fidelitzada.

L’espai està ubicat al centre del mercat, molt a prop d’un dels accessos i compta amb un obrador totalment equipat. La parada, el mobiliari, les eines i instal·lacions es troben en molt bones condicions de conservació. 

Aquesta pot ser una oportunitat per aquelles persones que vulguin emprendre donant continuïtat a un negoci que ja està en funcionament o per aquelles persones que vulguin iniciar un negoci i busquin un espai on dur-lo a terme. L’ajuntament dona autorització per a traspassar els drets de les concessions administratives d’ocupació de les parades del Mercat Municipal i també, si s’escau, el canvi d’activitat o articles de venda, prèvia sol·licitud a l’ajuntament i a l’Associació de Comerciants del Mercat.

 

Les persones interessades en aquest traspàs o que vulguin rebre més informació poden posar-se en contacte amb el Servei d’OPE Empresa al 93 851 50 22 o bé al correu electrònic empresa@manlleu.cat.

Establiment comercial adherit al programa Reempresa com a negoci cedent Anuncio | Reempresa

Carn Rita 3.jpg

Comparteix