23/11/2021

La 20a edició del Badanadal ofereix de nou un espai de promoció per al comerç i les empreses

Les pistes de gel, consolidades com activitats de dinamització comercial nadalenca a la comarca ofereixen a les empreses la possibilitat de promoure els seus productes i serveis entre els 15.000 visitants que passen per la ciutat

Durant 35 dies (del 6 de desembre al 9 de gener), el centre de Manlleu es transformarà, de nou, en un parc de gel, especialment pensat i ambientat per que els infants i el jovent gaudeixin de la màgia d’aquestes festes, i un ampli programa d’activitats per a totes les edats per viure les festes de Nadal a Reis a Manlleu.

 

Les pistes de gel del Badanadal, consolidades com a esdeveniment singular de dinamització comercial, esdevé, també, un aparador per a les empreses i comerços que estiguin interessats en oferir els seus productes i serveis, als més de 15.000 visitants que durant aquestes dates passen per la ciutat i que els veuran anunciats a les tanques de la pista de gel. Per la pista de gel l’any passen anualment entre 15 i 18.000 patinadors. L’any passat, excepcionalment i a causa de les mesures fixades per la contenció de la pandèmia COVID19 aquesta xifra es va reduïr a 5.235 patinadors, ja que només podien patinar fins a 6 persones per torn, hora i pista. En aquesta edició les mesures fixades ens permetran acollir fins a 40 patinadors per torn, hora i pista, i per tant esperem que prop de 15.000 persones puguin tornar a gaudir de les instal·lacions i de la nostra ciutat.

 

Els imports de col·laboració son molt reduïts i aptes per a totes les empreses: El preu fixat per cada tanca promocional de 100 x 70 cm és de 60 € IVA inclòs. L’import inclou la impressió i la fixació del vinil a la pista de gel, però no inclou el disseny, que pot proporcionar cada empresa o entitat interessada.

 

Les empreses associades al MAB Manlleu (Manlleu Associació de Botiguers) gaudiran d’un descompte del 5% en fer la compra de les tanques promocionals de la pista de gel.

 

Les empreses interessades en promocionar-se a les tanques de les pistes de gel només han d’accedir a l’enllaç i omplir el formulari de sol·licitud corresponent: https://badanadal.cat/anunciat/

 

En l’anterior edició més de 30 comerços i empreses van aprofitar la pista de gel com a aparador i espai de promoció.

 

Si esteu interessats en rebre més informació també podeu contactar amb: fires@manlleu.cat

badanadal2021_cartellA3_RGB.jpg

Comparteix