INICI / Actualitat

4/11/2021

Nova campanya de promoció dels restaurants del territori amb descomptes directes per als clients

La campanya començarà avui, 4 de novembre, i hi participen restaurants de Manlleu i de Roda de Ter i dels municipis del Cabrerès i el Voltreganès.

La restauració ha estat un dels sectors més castigats per la pandèmia que estem vivint i és per aquest motiu que les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Manlleu, Sant Hipòlit de Voltregà, Roda de Ter, L’Esquirol, Rupit i Pruit, Tavertet i Masies de Voltregà han dissenyat una campanya per posar en valor la cuina dels restaurants d’aquests territoris. La campanya es treballa conjuntament amb les associacions de comerciants dels diferents municipis i compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona en el marc del programa de cooperació comercial entre diversos ens locals.

Un dels objectius de la campanya és que les persones descobreixin i/o redescobreixin el territori on viuen o un territori proper i aprofitin per gaudir d’una experiència gastronòmica que pot ser tan diversa com l’àmplia oferta existent a la zona.

L’acció, que s’emmarca dins de la campanya PASSI PER CAIXA de suport al comerç i a la restauració, es basa en aplicar un descompte directe de 10 euros a cada grup de persones que faci un àpat a un restaurant del territori i es gasti més de 40 euros. Si una persona es desplaça per les quatre zones, podrà gaudir del descompte quatre vegades, una per territori. És a dir, cada inscrit a la promoció podrà aconseguir 40 € de descompte directe, sempre vinculat a la fi d’existències de les bonificacions.

Per participar-hi caldrà registrar-se, una única vegada, a www.passipercaixa.cat i es rebrà al mòbil un codi QR que caldrà mostrar a cada un dels restaurants en el moment de fer el pagament. Immediatament, l’establiment aplicarà el descompte de 10 euros al tiquet i, per tant, el client rebrà de forma directa la recompensa a la participació a la campanya.

Un dels aspectes positius de la pandèmia ha sigut el descobriment dels recursos patrimonials naturals i culturals més propers per part de moltes persones i amb aquesta campanya es pretén consolidar aquesta tendència i permetre el descobriment i/o redescobriment dels establiments de restauració de la zona.

A la campanya hi participen 21 restaurants (5 de Manlleu, 3 de Roda de Ter, 5 de Sant Hipòlit de Voltregà, 4 de les Masies de Voltregà i 4 del Cabrerès) i estarà en funcionament mentre hi hagin vals de descompte disponibles. Els participants rebran informació periòdica de l’estat de la campanya i, per tant, podran saber amb antelació a la reserva de l’àpat si queden vals de descompte.

El regidor de Promoció Econòmica i de Ciutat de l’Ajuntament de Manlleu, Eudald Sellarès, valora la campanya: “la col·laboració entre les administracions pròximes en el territori és clau per enfortir el sector econòmic local. Aquestes iniciatives donen resultat perquè tenen una correlació dels moviments de la ciutadania. Els habitants de les diferents poblacions es mouen per comprar, consumir, gaudir de la gastronomia o d’experiències. Els ajuntaments som coincidents d’aquests fluxos i hàbits i busquem polítiques públiques col·laboratives per enfortir aquests moviments.”

Per la seva banda, el regidor de comerç de l’Ajuntament de Les Masies de Voltregà, Gil Codina, juntament amb l’alcaldessa, Verònica Ruiz, valoren positivament la campanya de foment de la restauració Passi x Caixa i ho veuen com una ajuda per donar a conèixer els restaurants del municipi. Al mateix temps, l’equip de govern convida a descobrir els restaurants que hi participen i a gaudir d’una experiència gastronòmica. 

Des de Sant Hipòlit de Voltregà, el seu alcalde, Gerard Sancho, valora molt positivament aquest tipus de campanyes que donen suport al sector de la restauració que s’ha vist tant afectada per la pandèmia, i anima les persones visitants a gaudir de l’experiència gastronòmica i a descobrir el patrimoni i l’animada vida cultural del municipi.

La regidora de Promoció Econòmica de l’Esquirol, Sílvia Grau, creu que “aquesta campanya és una bona oportunitat per animar totes les persones a recuperar la costum, d'abans de la pandèmia, d’anar als restaurants del territori de forma tranquil·la i gaudir dels productes de la terra, així com també per als restauradors que han estat capaços de superar aquesta delicada situació i amb ganes i esforç han pogut superar-ho i tornar-se a posar altra vegada al capdavant dels seus respectius negocis”.

Finalment, l’alcalde de Roda de Ter, Roger Corominas, coincideix amb la regidora de Promoció Econòmica, Núria Arrebola, valorant “molt positivament la campanya “Passi per caixa” ja que no només impulsa els negocis de restauració del propi municipi, tant afectats amb la situació de la pandèmia, sinó que és una manera de treballar en xarxa, de crear sinèrgies amb els pobles propers i posar en valor tot el patrimoni existent al territori.”

 

Trobareu tota la informació de la campanya a https://passipercaixa.cat/

211104 presentació_passi_per_caixa.jpg

Imatges relacionades

  • inici_promo.jpg

Comparteix