INICI / Actualitat

3/11/2021

Més de 170 cursos en línia a través de l’Aula Mentor de Manlleu

L’Aula Mentor és un dels recursos formatius que ofereix el servei d'OPE Formació

Es tracta d’un programa de formació oberta i flexible a través d’internet que permet ampliar les competències personals i professionals. Són cursos de formació continuada del “Ministerio de Educación”.

S’ofereixen més de 170 cursos, de tipologies molt diverses que es realitzen totalment en línia, sempre amb permanent contacte amb un tutor o tutora a través del campus virtual. Un cop finalitzat el curs, les persones poden optar per fer un examen per tal d’obtenir el títol acreditatiu. En aquest cas sí que hauran d’examinar-se presencialment a l’Aula Mentor de Manlleu.

La durada de la majoria dels cursos és de dos mesos, amb un cost de 48 euros.

Durant el confinament va ser un recurs molt utilitzat per les persones amb interessos formatius i es van formalitzar a l’Aula Mentor de Manlleu 27 matrícules, multiplicant així la xifra habitual.

Ara que s’ha recuperat tota l’activitat presencial, segueix sent un bon recurs per a persones que busquin formar-se pel seu compte i que no disposin de temps o d’una oferta de proximitat.

Un dels principals avantatges d’aquest sistema de formació és la flexibilitat, que permet començar el curs en qualsevol moment i seguir-lo al ritme que l’alumne marqui i el fet que sigui en línia.

L’Ajuntament de Manlleu gestiona una Aula Mentor. Les persones interessades poden demanar informació trucant a l’OPE  al 93 851 50 22 o bé escrivint a formacio@manlleu.cat.

A l'apartat de formació del web de l'OPE trobareu informació de l’Aula Mentor i d'altres cursos organitzats pel servei.

logo aula mentor.jpg

Comparteix