INICI / Actualitat

3/11/2021

Incorporació de joves a l’Ajuntament a través del programa ‘Contractació en pràctiques de joves beneficiaris del programa de Garantia Juvenil’

Coneixem els cinc joves que treballaran durant sis mesos donant suport a diferents serveis de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Manlleu torna a participar un any més al programa Contractació en pràctiques de joves beneficiaris del programa de Garantia Juvenil, enguany amb la contractació de cinc joves.

Les cinc persones joves estaran treballant durant sis mesos a l’Ajuntament de Manlleu posant en pràctica els coneixements que han adquirit durant els seus estudis de cicles formatius o carreres universitàries.

La finalitat d’aquest programa és la de millorar l’ocupabilitat dels joves amb les adquisicions de les aptituds i de les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

 

Al proper programa A Manlleu fem xarxa de Ràdio Manlleu parlem amb tres d'elles per conèixer la seva experiència en aquest programa. Podeu escoltar-lo dimecres 3 de novembre a les 17.30 h o bé descarregar el podcast del web de Radio Manlleu a partir del dia següent

 

L’Arnau, que té el cicle formatiu de grau superior d’ activitats físiques i esportives, està contractat com a tècnic de suport d’Esports. Entre les tasques que desenvolupa trobem la de dinamització i coordinació d’activitats esportives.

L’Albert, que és graduat en comunicació audiovisual, està contractat com a tècnic de suport de Comunicació. Dona suport en la comunicació de projectes, elaboració de continguts i publicació a la web i les Xarxes socials, entre altres tasques.

La Yousra que és graduada en educació social, està contractada com a tècnica de suport als Serveis Socials. S’encarrega de donar suport en el desenvolupament de programes i accions de l’àrea de Serveis Socials.

La Sohad i la Fadwa que tenen el cicle formatiu de grau superior d’administració i finances, estan contractades com administratives. Desenvolupen tasques d’atenció telefònicament i personalment als usuaris i ciutadania, elaboren documentació administrativa, entre d’altres.

El Programa de contracte de pràctiques està cofinançat per l’Ajuntament de Manlleu, per una banda, i per la Generalitat (SOC)  i Fons Social Europeu per altra, que es fan càrrec dels sous dels participants.

Des de l’any 2016 l’Ajuntament de Manlleu ha participat en les diferents convocatòries del programa contractació en pràctiques de persones joves beneficiaris del programa de garantia juvenil. Dins aquest programa l’Ajuntament de Manlleu des de l’any 2016  ha contractat un total de 19 joves. Els contractes tenen una durada de sis mesos a jornada complerta.

 

logos gj.JPG

 

GJ radio.jpeg

GJ radio.jpeg

Imatges relacionades

  • gj I.jpeg
  • FOTO.jpg
  • GJ A
  • GJ II

Comparteix