11/10/2021

Manlleu participa un any més en el programa 'Contractació en pràctiques de joves beneficiaris del programa de Garantia Juvenil a Catalunya Catalunya'

Dins de la convocatòria del 2021, ha permès la contractació per part de l’Ajuntament de Manlleu de cinc joves per a la realització de les ocupacions de suport administratiu a l’àrea d’esport, suport administratiu àrea de serveis socials, tècnic auxiliar d’esports, tècnica auxiliar de serveis socials i Tècnic auxiliar de Comunicació de l’ajuntament.

La finalitat del programa és incentivar la contractació laboral en pràctiques de persones joves amb formació i beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Té com a objectiu millorar l’ocupabilitat dels joves amb les adquisicions d’aptituds i de competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

El Programa és cofinançat per l’Ajuntament de Manlleu i per la Generalitat (SOC) i Fons Social Europeu.

Des de l’any 2016 l’Ajuntament de Manlleu ha participat en les diferents convocatòries del programa. Al llarg d’aquests anys ha contractat un total de 19 joves amb contractes de 6 mesos de durada a jornada complerta.

Les ocupacions realitzades pels i les joves des del 2016 han estat: suport als serveis informàtics, administratius/ves en diferents àrees de l’ajuntament, suport tècnic medi ambient, suport al Museu del Ter, suport al personal tècnic de comunicació, suport a l’àrea d’educació, dinamitzadors de la biblioteca municipal, suport i dinamització del Tripijoc i de l’espai de Feinateca del servei d’OPE Feina.

 

 logos gj.JPG

ope-aj-color.jpg

Comparteix