5/10/2021

Assemblea d’Iniciatives d’Economia Social i Solidària d’Osona

Després de l'assemblea de dissabte es va fer l'acte de cloenda oficial del Mes de l’ESS d’Osona

Dissabte es va celebrar a l’Assemblea d’Iniciatives d’Economia Social i Solidària d’Osona en el marc dels actes del Mes de l’ESS d’Osona, 5à edició de l’alTERna’t. L’acte va tenir lloc a l’Embarcador del Ter i va comptar amb la participació de 24 persones d’entitats d’ESS del territori.

L’Assemblea va comptar amb tres moments diferents al llarg del matí. Una primera dinàmica que va permetre que les entitats es coneguessin una mica més entre elles i poder donar visibilitat el grau d’enxarxament de les entitats participants així com promoure l’establiment d’aliances entre elles. En segon lloc, l’Arnau Padrós va presentar el seu treball de diagnosi de l’ESS d’Osona i va posar el focus en tot un seguit de propostes on la xarxa alTERna’t pot seguir creixent. Finalment, es va treballar en la projecció de futur de la xarxa alTERna’t, resultats que tenen l’objectiu de guiar les accions futures de la xarxa.

El cantautor manlleuenc Guillem Roma va cloure el Mes de l’ESS d’Osona (tot i que encara hi ha un taller programat pel dia 23) de manera festiva amb un concert amb cançons plenes de valors compartits per l’ESS. El seu darrer àlbum musical, Kiribati, encaixa de ple amb l’eix temàtic i vertebrador de totes les activitats programades al llarg d’aquest Mes de l’ESS d’Osona: l’Emergència Climàtica.

 

ess i.jpeg

ess i.jpeg

Imatges relacionades

  • ess ii.jpeg

Comparteix