15/9/2021

Trobada a Manlleu entre el CCAM i l’OPE per treballar conjuntament

La visita va servir per posar en comú experiències de projectes de promoció del sector de l’artesania i la creativitat

El dijous 9 de setembre, l’OPE Manlleu va acollir la visita de Xavier Villas, director d’Artesania de Catalunya del Consorci de Comerç, Moda i Artesania (CCAM)  del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, i la Marina Calls i Xart, responsable de Projectes de Promoció de l’Àrea d’Artesania. La visita va servir per posar en comú experiències de projectes de promoció del sector de l’artesania i la creativitat, totes elles molt vinculades al Talent Jove i a les activitats que s’estan duent a terme en altres ciutats.

Des de l’OPE s’està preparant un projecte que vol ajudar a generar activitat econòmica en els locals comercials buits del centre històric com a eix  principal comercial de la ciutat de Manlleu i de manera transversal ajudar i acompanyar al sector artesà i creatiu a capacitar-se i projectar-se professionalment.

La trobada es va fer al Lab Manlleu, espai de Coworking i també seu dels serveis d’OPE Empresa i Emprenedoria. A continuació també es va visitar Can Patalarga, edifici cultural que vol ser l’epicentre i pols d’atracció per la generació de sinergies  entre el sector artesà i creatiu, dinamitzant així jornades de treball en xarxa, formacions en tot el procés creatiu i galeries d’exposicions o pop-up del sector artesà.

ccam3.jpg

Imatges relacionades

  • ccam1.jpg
  • ccam2.jpg

Comparteix