22/7/2021

Empresa del mes: Suara cooperativa

Serveis d’atenció a les persones
Personal: 4.676 persones treballadores, de les quals 1.205 sòcies.
Data creació: 2008
suara@suara.coop | www.suara.coop

Suara és una cooperativa d’iniciativa social i sense ànim de lucre amb 40 anys de trajectòria en la prestació de serveis d’atenció a les persones, donant resposta a la globalitat de tot el cicle vital.

Compta amb una plantilla de més de 4.600 professionals i 1.200 persones sòcies de treball per prestar servei a més de 35.000 persones en àmbits de gent gran, dependència, vulnerabilitat i risc d’exclusió social, educació, infància, famílies o justícia, entre d’altres. I té presència a 21 comarques a Catalunya, a Espanya i a Xile.

A Manlleu, Suara Cooperativa hi gestiona l’Escola Bressol Municipal Els Picarols, de l’Ajuntament de Manlleu, aportant-hi un model d’empresa social i l’experiència tècnica en l’atenció de la petita infància i la gestió integral del projecte.

L’escola bressol Els Picarols i el model educatiu que hi desplega Suara Cooperativa són un referent de qualitat a la comarca en l’educació de 0 a 3 anys. Es fa una aposta ferma per donar visibilitat a aquesta etapa educativa tan important i, sobretot, a les capacitats infinites de la petita infància que sovint queden obviades, a més d’aportar coneixement, valors de cooperació, solidaritat i treball en xarxa amb diferents entitats del municipi i de la comarca.

 

Logo-Suara-bicolor_ (1).png

 

P1050044.JPG

P1050044.JPG

Imatges relacionades

  • 20201217.JPG
  • Logo-Suara-bicolor_ (1).png

Comparteix