INICI / Actualitat

13/7/2021

Programació del Mes de l'Economia Social i Solidària d'Osona

La xarxa alTERna’t programa una vintena d'actes durant el mes de setembre

Setembre tornarà a ser el Mes de l’Economia Social i Solidària a Osona. Ho serà gràcies al seguit d’actes que organitzaran les entitats de la xarxa alTERna’t amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu. Per segon any consecutiu l’alTERna’t no tindrà el dia de fira pròpiament dit, però sí actes -pràcticament tots presencials- al llarg de tot el mes i un fi de festa a l’Embarcador del Ter de Manlleu el dissabte 2 d’octubre.

En el que serà la cinquena edició de l’alTERna’t, el Mes de l’Economia Social i Solidària d’Osona recull l’eix temàtic de l’emergència climàtica que ja havia de centrar la fira de l’any passat i que, a causa de les mesures de prevenció de la Covid-19, no es va poder celebrar. En canvi, sí que hi va haver diversos actes al llarg del setembre, als quals es donarà continuïtat en l’edició del Mes de l’Economia Social i Solidària d’Osona d’aquest any.

Els actes des plantegen amb la voluntat de fer visible l’economia social i solidària d’Osona, un dels objectius principals de la xarxa alTERna’t, però també i molt especialment les respostes que es donen des d’aquest àmbit de l’economia a l’emergència climàtica. Les entitats han fet públic aquesta setmana el programa d’actes del Mes de l’Economia Social i Solidària d’Osona, que compta amb el suport econòmic i logístic de l’Ajuntament de Manlleu.

El Mes de l’Economia Social i Solidària d’Osona constarà dels següents actes:

  • Taules rodones sobre respostes a l’emergència climàtica des de l’economia social i solidària
  • Mostra documental, presentacions, audiovisuals i jornada gastronòmica
  • Tallers i activitats culturals
  • Assemblea d’entitats i festa de cloenda

Consulteu tota la programació al web de l'Alterna't

ess.manlleu.cat

 

A l'apartat de documentació adjunta hi trobareu el cartell i el díptic amb tota l'activitat

Alternat 2021

Alternat 2021

Imatges relacionades

  • alterna't21_cartell.jpg

Enllaços relacionats

Comparteix