INICI / Actualitat

30/6/2021

Jornada sobre la transformació digital en l'àmbit de la dependència

L'acte es farà a través de la plataforma Zoom. Les inscripcions estan obertes

El proper dimarts, 6 de juliol, tindrà lloc la jornada Cap on va la tecnologia en l’àmbit de la dependència?. Tindrà una durada aproximada de 2 hores i la inscripció es pot fer a través del web www.manlleu.cat/ope/zoom.

Aquesta és una de les actuacions previstes en el marc del Programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT) de la Diputació de Barcelona, que porten a terme conjuntament els ajuntaments de Manlleu i Roda de Ter. Els dos consistoris comparteixen la inquietud i la necessitat de focalitzar-lo en la cadena de valor dels serveis a les persones amb dependència.

El Programa TTT presenta diverses actuacions encaminades a la millora de les competències digitals de les persones que intervenen en els diversos negocis que integren aquesta cadena de valor, a determinar el grau de digitalització dels negocis implicats i, sobretot, a sensibilitzar de la importància de la digitalització com a eina de millora tant per a l'atenció directa a les persones dependents i com a motor de nous models de negoci.

La jornada té com a objectiu sensibilitzar sobre la importància del procés de digitalització a través de la presentació de diverses experiències.

Per a més informació, podeu escriure a formacio@manlleu.cat

 

 La jornada s'iniciarà amb la presentació dels ajuntaments de Manlleu i de Roda de Ter i a continuació es faran diverses presentacions a càrrec de professionals de l'àmbit sociosanitari.

Podeu consultar tota la informació i fer les inscripcions a través del web www.manlleu.cat/ope/zoom.

salut tic.jpg

Imatges relacionades

  • jornada TTT.jpg

Enllaços relacionats

Comparteix