26/5/2021

Curs de Validació adreçat a residències

La formació segueix un mètode ideat per Naomi Feil per millorar l'atenció de les persones s'ha programat a partir de la demanda del mateix personal

Aquesta  setmana finalitza la primera part de la formació Introducció al mètode de validació de Naomi Feil, organitzada per l’OPE i dirigida a professionals que treballen amb persones amb dependència per poder acompanyar a les persones grans en una situació de pèrdua d’autonomia.

La Validació consisteix en reconèixer el valor del què la persona expressa, de les seves emocions, de la seva història de vida, del què fa. Aquest mètode fou concebut per Naomi Feil per cuidar a les persones grans amb deteriorament cognitiu amb la intenció de donar valor a tot el que l’altre expressa, disposi o no de paraules per dir-ho.

Aquest curs es fa en el marc de la Xarxa de residències i s’ha programat a partir de la seva demanda de formar-se sobre aquest tema i permetrà millorar les competències del personal de residències que hi participa. Les residències han assumit el cost de contractació del personal docent.

El curs es reprendrà després de l’estiu, d’aquesta manera les participants hauran tingut l’oportunitat de posar en pràctica els coneixements adquirits i a les sessions de setembre compartiran les experiències.

El projecte de la Xarxa de Residències ha estat finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals i ha permès enfortir la xarxa i organitzar formacions conjuntes d’interès per tots els membres.

Des del Servei d’OPE Formació treballen per oferir cursos personalitzats adaptats a les necessitats de les empreses i col·lectius. Per a més informació podeu contactar amb el servei a través del correu formacio@manlleu.cat o bé trucant al 93 851 50 22.

 

curs validació.jpeg

Comparteix