6/5/2021

Obert el període de sol·licitud dels nous ajuts del Pla de Reactivació Municipal de Manlleu 2021

Se'n poden beneficiar empreses de Manlleu que hagin suspès o modificat la seva activitat entre els mesos de setembre i març i a qui la reobertura els hagi suposat una despesa econòmica

L'OPE Manlleu ha posat en marxa una nova subvenció adreçada a empreses de Manlleu dins del Pla de Reactivació Municipal de Manlleu 2021.

Ja es pot presentar la sol·licitud a través del portal de tràmits de l'ajuntament i trobareu més informació a l'apartat de subvencions del web de l'OPE.

La subvenció consistirà en una aportació única per a cada empresa beneficiària.

Beneficiaris:

persones físiques i jurídiques que l’activitat es desenvolupi al municipi de Manlleu i hagi hagut de suspendre o modificar la seva activitat entre el dia 1 de setembre al dia 30 de març de 2021 i la reactivació o reobertura de l’activitat li ha suposat una despesa econòmica.

 

Activitats subvencionades:

  • A) Centres estètica i bellesa / Gimnasos / Activitats de discoteca, sala de ball, sala de festes amb espectacle, bar musical, karaoke, discoteques de joventut i establiments d’activitats musicals de règim especial / Activitats docents, activitats de lleure infantil i juvenil (incloses les extraescolars) i activitats d’intervenció socioeducativa i centres oberts).
  • B) Bars i restaurants / Activitats artístiques, d’espectacles públics.

 

Quantia de la prestació:

Els sol·licitants que reuneixin els requisits establerts en les bases, podran optar a una ajuda econòmica fixa de:

  • 3.000 euros per beneficiaris afectats de forma total en les activitats descrites en l’apartat A)
  • 1.500 euros per beneficiari afectats de forma parcial en les activitats descrites en l’apartat B)


Per a més informació, podeu contactar amb el Servei d’OPE Empresa al correu electrònic empresa@manlleu.cat o bé trucant al telèfon 93 782 71 61.

manlleu g.jpg

Comparteix