27/4/2021

Nova edició del programa 'Accelera el Creixement'

L’OPE Manlleu hi participa un any més com a referent del teixit empresarial del territori

El programa Accelera el creixement, impulsat per la Diputació de Barcelona i PIMEC, arriba a la seva desena edició per ajudar a repensar, reenfocar i transformar 50 empreses amb alta capacitat de creixement, innovació i generació de llocs de treball.

L’OPE Manlleu hi participa un any més com a agent referent i de suport del teixit empresarial del territori. 

El programa està adreçat a empreses de la demarcació de Barcelona. D'entre totes les presentades, es farà una selecció de 50 empreses que rebran més de 75 hores de formació i d’assessorament 'in company' amb experts consultors. El cost per l’empresa és de 500 euros + IVA (el cost real sense subvenció és de 5.500 euros)

Mitjançant el programa, la Diputació de Barcelona i PIMEC persegueixen "que les empreses participants aconsegueixin un creixement per als pròxims tres anys, com a mínim, en un dels següents aspectes: facturació, benefici i plantilla". Per assolir aquests objectius, ambdós organismes compten amb un equip de treball integrat per experts en assessorament al creixement empresarial. A més, des de l’anterior edició, el programa s’ajusta a la realitat actual i tracta sobre com les empreses han de prestar la màxima atenció després de la crisi econòmica derivada dels efectes de la COVID-19.

Les candidatures es podran presentar fins el 7 de juny de 2021, enviant el següent Formulari d’inscripció  per correu electrònic acuatrecases@pimec.org

Per a més informació es pot consultar el web del programa Accelera el Creixement o contactar amb l’OPE a empresa@manlleu.cat o al 93 782 71 61.

 

Es duran a terme dues sessions informatives per a les empreses interessades en obtenir més informació. Seran: 

  • 11 de maig de 10-11h
  • 19 de maig  de 16-17h

Per participar a les sessions cal fer inscripció prèvia en aquest enllaç.         

banner-insta-accelera-10a-edicio.jpg

Comparteix