INICI / Actualitat

21/4/2021

Nova convocatòria de subvencions del Pla de Reactivació Municipal de Manlleu 2021

En aquests moments, les ajudes es troben pendents de publicació oficial

El dimarts 20 d'abril es van aprovar les noves bases de subvencions del Pla de Reactivació Municipal de Manlleu 2021. El termini de presentació de sol·licituds s’obrirà pròximament, en el moment en què es faci la publicació al BOPB.
Aquestes bases regulen la concessió de subvencions en règim de concurrència no competitiva, dotada amb un import de 130.000 euros, per fer front a les afectacions econòmiques que es van produir entre els mesos de setembre de 2020 i març de 2021. L’objectiu és facilitar la reobertura i reactivació de les activitats afectades i mantenir i potenciar l’activitat econòmica del municipi.
La subvenció consistirà en una aportació única per a cada empresa beneficiària: 3.000 euros per les activitats afectades de forma total com són centres d’estètica i bellesa, gimnasos, activitats de discoteca, sala de ball, i activitats de lleure infantil i juvenil, i intervenció socioeducativa i centres oberts. 1.500 euros per activitats afectades de forma parcial com bars i restaurants, perruqueries i activitats artístiques i d’espectacles públics.
La convocatòria i el tràmit per sol·licitar l’ajut estaran disponibles pròximament. Un cop es publiquin les bases podreu trobar tota la informació a l’apartat de Subvencions del web..
Per a més informació, podeu contactar amb el Servei d’OPE Empresa al correu electrònic empresa@manlleu.cat o bé trucant al telèfon 93 782 71 61.

manlleu g.jpg

Comparteix