INICI / Actualitat

14/4/2021

Segona edició del curs de Digitalització i fotografia per la venda en línia

El curs s'adreça al comerç de Manlleu, per tal de donar-los eines per utilitzar el Marketplace per vendre a través d'Internet

Aquest dilluns va començar una nova edició del curs de Digitalització i Fotografia per capacitar als petits establiments de Manlleu per tenir un Marketplace i poder així fer les vendes on line.
Amb la formació, que en aquesta ocasió s’està fent en línia, les persones participants aprendran a donar d’alta els productes, a fer fotografies de qualitat, a desenvolupar les fitxes de cada article que estigui a la venda, a obtenir dades quantitatives, entre d’altres funcions imprescindibles per esdevenir un negoci amb presència on line i augmentar així les vendes.
I és que ara, més que mai, la digitalització del comerç és imprescindible i els canals de comunicació digital amb la clientela habitual i potencial una eina necessària.
Des de Manlleu Associació de Comerciants, conjuntament amb l’OPE, s’ha dissenyat aquest projecte per fer possible la digitalització i la creació d’aquest marketplace del comerç, els serveis i l’artesania de proximitat a Manlleu i que abasta tot el territori català i que es basa en els valors de proximitat, sostenibilitat i territori.
A Manlleu s’ha optat pel Marketplace Cliccat.cat com a plataforma per a les botigues on-line. Tots petits establiments de Manlleu han tingut l’oportunitat d’aquesta formació digital subvencionada pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.
La plataforma a part de facilitar la venda i el lliurament dels productes també disposarà d’un sistema de fidelització a partir del qual s’obtindran experiències culturals, patrimonials o lúdiques per gaudir al territori català.
El mateix projecte inclou els serveis d’un professional de la fotografia que ensenyarà als participants com fer 50 fotografies dels productes per penjar-les a la nova botiga en línia. El mes vinent es completarà aquesta formació amb un curs de Xarxes Socials, que també estarà obert a la participació de la ciutadania en general.

 

logos cliccat.JPG

formacio en línia.jpg

Comparteix