INICI / Actualitat

13/4/2021

Nou cas d’èxit del servei de Reempresa: Restaurant Els Bufadors

El Punt d'atenció de Reempresa de l'OPE Manlleu ha donat suport en la transmissió d'un nou negoci

La setmana passada es va signar la cessió per compravenda del Restaurant Els Bufadors, especialitzat en cuina catalana tradicional ubicat en una casa rústica que conserva l'antic forn de pa de la casa. Aquesta cessió ha gaudit del seguiment, tutorització i assessorament de l’OPE de Manlleu. Un establiment que gràcies al programa Reempresa seguirà en funcionament, tot evitant la pèrdua de teixit econòmic empresarial.

A través del servei de Reempresa de l’OPE de Manlleu, Queralt Salvador, que volia cedir el seu negoci, va trobar una persona interessada, la Ingrid Casado, reemprenedora que es farà càrrec del restaurant.

Des de l’OPE les vam acompanyar posant-les en contacte, pautant els passos, assessorant-les, facilitant-los la documentació pertinent fins que la relació va acabar feliçment per a totes dues participants en el procés.

 

Reempresa és una iniciativa que es va posar en marxa el 2011 de la mà de la patronal catalana Cecot, i la Fundació Autoocupació i que moment compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. S’articula a través de diversos Centres Locals de Reempresa dels quals, l’OPE Manlleu n’és un.

El Punt d’atenció de Reempresa posa en contacte persones que volen emprendre amb el negoci sense partir de zero facilitant el relleu a l’empresa ja existent per rellançar-lo, consolidar-ho i fer-lo créixer, evitant el seu tancament. 

Si algun empresari-cedent o reemprenedor té interès en aquest servei pot posar-se en contacte amb l’OPE a través dels telèfons 93 782 71 61 - 93 851 5022 o bé a través del correu electrònic empresa@manlleu.cat.

A l'apartat de reempresa d'aquest web podreu trobar l’oferta actual de projectes en cessió.

 

 

IMG-20210413-WA0004.jpg

Imatges relacionades

  • Foto 2 (1).jpg

Comparteix