INICI / Actualitat

7/4/2021

Empresa del mes: ADAPTA INTERIORS

Activitat: Disseny i interiorisme
1 treballadora Data creació: 2020
info@adaptainteriors.cat | www.adaptainteriors.cat

Adapta Interiors és un estudi de disseny fundat per la interiorista Sofia Canadell. Ella va agafar el traspàs del negoci on treballava, des de feia 4 anys, quan la seva cap es va jubilar. El negoci inicialment estava ubicat a Tona, però com que ella és de Manlleu va decidir traslladar-se i ara fa un any va obrir el despatx a l’avinguda de Roma.
Està especialitzada en l’interiorisme d’habitatges, el disseny és personalitzat per tal que sigui més funcional i adient, i s’adapta a les necessitats dels seus clients. El disseny d’interiors no és només triar el mobiliari o la decoració, és molt més ampli i inclou conceptes com distribució, instal·lacions, llum, eficiència, mides, formes o arquitectura entre molts altres.
Un dissenyador d’interiors pot oferir un servei clau en mà en qualsevol mena de reforma, encarregant-se des del disseny fins a l’entrega final de l’obra; Assessorant en tot el que cal i planificant, coordinant i supervisant cadascuna de les fases del projecte.
Amb això s’obté un únic interlocutor amb qui comunicar-se i que farà de pont entre el client i tots els actors que hi participin. Això permet despreocupar-se de tot i estalviar temps en visites d’obres, recórrer botigues i proveïdors, buscar un mateix als professionals, controlar les comandes i les entregues, resolent incidències…
Adapta Interiors compta amb col·laboradors externs de diferents àmbits per poder oferir sempre el millor servei per dur a terme la reforma de: banys, cuines, sales, menjadors, dormitoris, locals comercials i oficines.
Un espai confortable és la conseqüència natural d'un bon disseny. Per això el disseny del lloc on vivim és fonamental pel nostre benestar.
No li agrada posar adjectius al seu estil perquè es redefineix constantment, ja que intenta que els projectes s'adaptin als clients. Li agrada recuperar, transformar, adaptar, personalitzar, la senzillesa... també jugar amb el tradicional i el més nou. En definitiva, aconseguir que la gent vulgui tornar a aquell lloc.

Adapta interiors.jpg

Imatges relacionades

  • LOGO ADAPTA INTERIORS.jpg

Comparteix