INICI / Actualitat

23/3/2021

Exposició en motiu dels 10 anys del Mercat Municipal

Una exposició fotogràfica sobre la construcció de l'equipament i les persones que hi treballen, tret de sortida a la celebració del desè aniversari

A partir de l’abril es podrà veure a la plaça Fra Bernadí de Manlleu una exposició de fotografies sobre el Mercat Municipal. La mostra inclou una sèrie d’imatges sobre la construcció de l’edifici, que ara compleix 10 anys, i unes altres dels paradistes de l’equipament.

Aquesta exposició suposa és el tret de sortida de les diverses accions que durant aquest 2021 es portaran a terme amb motiu del desè aniversari de l’edifici del Mercat, que es va inaugurar el setembre del 2011.

El motiu d’ubicar l’exposició a la plaça es troba en la importància de l’equipament, que va constriuor-se amb la intenció què passés a formar part dels espais representatius del poble. Des de l’OPE i l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal es vol fer extensiva la celebració de l’esdeveniment no només a l’entorn proper del mercat sinó a tota la ciutadania de Manlleu.

 

Al programa A Manlleu Fem Xarxa de l’OPE a Ràdio Manlleu d’aquesta setmana conversarem amb Cesc Colom, president de l’Associació de comerciants del mercat i amb Eudald Sellarès, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.

Podeu escoltar el programa en directe el dimecres 23 a les 19.30 h. o bé descarregar el programa a partir de demà des de l’apartat de podcasts del web radiomanlleu.cat

 

logo 10 anys.JPG

logo 10 anys.JPG

Imatges relacionades

  • logo 10 anys.JPG

Comparteix