INICI / Actualitat

16/3/2021

Formació en llenguatge inclusiu

Un taller de 4 hores en format virtual adreçat a empreses, comerços i persones treballadores autònomes

Des de l’Ajuntament de Manlleu s’ha impulsat una formació adreçada a empreses, comerços i persones treballadores autònomes centrada en el llenguatge inclusiu.

L’objectiu és que les persones i empreses participants puguin disposar d’eines i coneixement per a una comunicació inclusiva. Tant en l’àmbit extern (publicitat, web, cartells i xarxes) com en l’àmbit intern.

La formació anirà a càrrec de Marina Reig, de La Clara Comunicació, publicista i economista, experta de comunicació inclusiva.

Les persones participants rebran un distintiu atorgat per l'Ajuntament de Manlleu per a la implicació en la igualtat de gènere i la no discriminació.

Té una durada de quatre hores i es farà en format virtual, a través de la plataforma Jitsi, els dimarts 13 i 20 d’abril de 14 a 16 h. Es tracta d’una formació totalment subvencionada i sense cost per a les persones participants.

Alguns dels continguts de la formació són:

  • El món està canviant: altres economies
  • Comunicació interna i comunicació externa
  • La comunicació externa: imatges, llenguatge, representació
  • Interseccionalitat, diversitat i feminisme al comunicar

 

Les persones i empreses interessades a participar-hi poden inscriure’s a través de la fitxa del curs a l’apartat de formació del web de l’OPE: 

 

foto comunicacio

foto comunicacio

Enllaços relacionats

Comparteix