26/4/2016

Empresa del mes: KIT SERVEI TÈCNIC

Servei multimarca de reparació d'aparells electrònics i electrodomèstics
Nombre de treballadors: 1
Data de creació: 01/09/1991
Web: www.kitservei.tk
Correu electrònic: j_tubau@yahoo.es

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa

L’empresa KIT Servei Tècnic fa més de 20 anys que està al servei del client. La seva activitat principal és la reparació d'aparells electrònics i petits electrodomèstics, així com també el servei de passar cintes de vídeo, cassetes i discos a format digital per continuar tenint a dia d’avui les imatges o la música d’abans.

L’empresa va néixer a Manlleu l'any 1991, fruit de la passió per l'electrònica i l'experiència laboral del propietari en diverses empreses del sector.

L’empresa es caracteritza per la seva adaptació als canvis. Des de l'electrònica analògica de fa unes dècades fins als constants canvis tecnològics dels aparells en general, s’adapta al ritme del mercat amb l'objectiu de continuar oferint un eficaç servei al client.

 

Elements diferencials / Valor afegit

L’empresa ofereix un servei dirigit principalment a particulars, en el qual el tracte directe i l’atenció personalitzada al client és el que la caracteritza i la fa diferent. El valor afegit és donar un servei proper, pròxim i de gran qualitat tècnica. També ofereix un servei gratuït de recollida i entrega a tota la comarca d'Osona.

 

Què aporta l’empresa a Manlleu

Un servei àgil i proper als ciutadans de Manlleu , ja que en el moment que se'ls espatlla algun aparell i tenen la necessitat de reparar-lo, l’empresa dóna la solució en un espai de temps reduït i a un preu raonable.

 

Projectes de futur

De cara al futur, l’empresa vol ampliar els serveis en d'altres àmbits, com poden ser la venda i la instal·lació de material electrònic específic.

LOGO-KIT.png

Imatges relacionades

  • LOGO-KIT.png

Comparteix