3/1/2017

Empresa del mes: Quelvia

Activitat: Construccions i Reformes Sostenibles. Eficiència Energètica
Nre. Treballadors: 5
Data creació: 6 de febrer del 2015
Correu Electrònic: infoquelvia@gmail.com

La nostra experiència de més de 25 anys en el camp de la construcció industrial, publica i d’habitatges, ens ha portat a crear aquesta empresa, enfocada a desenvolupar obres de construcció, reforma o ampliació per a indústries, particulars i organismes públics.

Fem el control de tota la planificació i execució per a una màxima comoditat i confiança dels nostres clients. Portem la gestió i el desenvolupament de l’obra amb uns pressupostos molt interesants, sempre lligats a una màxima qualitat i a una planificació molt ajustada. Ens comprometem amb el nostre client amb els preus, la qualitat i el temps de realització de l’obra.

El nostre tret diferencial és l’aposta per una eficiència energètica molt alta, que fa que els clients puguin gaudir d’unes construccions sostenibles i amb un consum energètic molt baix.

Els nostres reptes en l’àmbit industrial són fer ampliacions, reformes i obres amb unes característiques d’aïllament, il·luminació i estalvi energètic molt per sobre dels estàndards actuals. I portar el manteniment de totes les edificacions i instal·lacions. En el camp de l’habitatge, estem en fase de desenvolupar habitatges de consum energètic quasi zero, amb un confort i sobretot amb un preu molt interesant. En el camp públic, assessorem i fem adaptacions d’edificis públics per adaptar-los a la normativa europea 2010/31/EU d’obligat compliment l’any 2018/2020.

 

quelvia.png

Comparteix