INICI / Actualitat

25/1/2017

Empresa: Casas Domènech SL

Casas Domènech és una corredoria d’assegurances que es dedica a l’assessorament i mediació en assegurances tant en l’àmbit empresarial com particular, que fa 59 anys que està al servei de Manlleu i de tot el territori. Una empresa que inicialment  ha crescut de la dedicació i vocació del seu fundador, Francesc Domènech, consolidada en el sector per  Joaquim Casas, com a referent a la comarca i que ara continua amb la tercera generació, amb Marc Casas, que s’ha especialitzat en productes personals en els àmbits de la salut, estalvi i inversions, entre d’altres.

Va néixer com a agència, fins que l’any 2002 es va reconvertir en corredoria d’assegurances per exigències del mercat, amb un contrastat ventall d’opcions dins el mercat de les companyies asseguradores.

Casas Domènech destaca pel seu excel·lent tracte personal i el compromís amb el client per trobar els millors productes per tal que estiguin ben coberts i amb les millors condicions, amb un important valor afegit per al client en la gestió i resolució de sinistres.

Els serveis que ofereixen tant a empreses com a particulars van des de productes financers a assegurances de tot tipus (RC, pime, llar, salut, vida, inversió, estalvi, etc.) i en un futur té previst ampliar el servei també a gestoria. Aquest 2016 han estat guardonats amb un premi estatal de la companyia AXA Seguros, un reconeixement a l’excel·lent gestió en assegurances personals.

casas.png

Comparteix